• Müzayede
  • Yeni
Yeele Mavi Vintage Ahşap Yuvarlak Zemin Kapak Retro Mavi Tahta Zemin Yuvarlak Çekim Arka Plan Doğum Günü Partisi Dekor

Yeele Mavi Vintage Ahşap Yuvarlak Zemin Kapak Retro Mavi Tahta Zemin Yuvarlak Çekim Arka Plan Doğum Günü Partisi Dekor

 
₺ 3.33

İşlenmemiş
Depoda

Boyut grafik : 5ft boyut/60 inç/150 cm (150 cm çaptır, dış kenarı içermez.), 6ft boyut / 72 inç / 180 cm (180 cm çaptır, dış kenarı içermez.), 6.5 ft boyut / 78 inç / 200 cm (200 cm çaptır, dış kenarı içermez.), 7ft boyut / 84 inç / 220 cm (220 cm çaptır, dış kenarı içermez.), vb.Bakımı ve Kurulumu Kolay : Dairesel ayarlanabilir arka plan elastik tasarımı, arka planın kurulumunu kolaylaştırır, ayrıca temizlenmesi ve bakımı kolaydır, makinede yıkamak için ılık su ve yumuşak deterjan kullanın.Yüksek Kalite : Daire zemin kapağımız %100 polyesterden yapılmıştır, vinilden daha kalındır, güvenli ve tatsızdır ve taşıması ve saklanması, yeniden kullanılması, kokusu yoktur.HD Baskı : Yüksek çözünürlüklü dijital baskı kullanılan yuvarlak zemin, çekim efektini daha gerçekçi ve renkli, göz alıcı detaylar haline getirir.Solması kolay değil, yüksek sadakat, sanatsal etkinin üç boyutlu etkisi, aksesuarlaması çok kolay.İnsanları rahat ve mutlu hissettiren, doğum günü yemek partisinde dekorasyon için ideal olan taze ve doğal bir his verir.Yaygın Kullanımı : Bu arka plan Parti malzemeleri olarak kullanılabilir, bebek duş, bridalshower, düğün, doğum günü, tatil, vaftiz, mezuniyet, emeklilik, festivaller, videolar, canlı TV, You Tube, stüdyoları, kulüpleri, olaylar veya aile fotoğrafçılığı vb kapalı ve açık çekim.Şartname : Malzeme : Polyester İsteğe bağlı Boyut : 5ft boyut/60 inç/150 cm , 6ft boyut/72 inç/180 cm, 6.5 ft boyut/78 inç/200 cm, 7ft boyut/84 inç/220 cm, vb.Paket : 1x yuvarlak arka plan(katlama), stand dahil değil Nakliye ve paketlemeyi kolaylaştırmak için fotoğraf arka plan bezini katladık.Gerekirse, arka yüzeyi buharlı ütüyle ütüleyin, ancak kuru ütüyle ütülemeyin Özelleştirilmiş hizmet : Farklı boyutlarda özelleştirme gereksinimlerini kabul ediyoruz, Başka bir boyuta ihtiyacınız varsa, lütfen bizimle iletişime geçin.Mesajınızı aldıktan sonra size fiyatımızı ve diğer bilgileri vereceğiz ve kabul ederseniz sizin için özel bir bağlantı oluşturulacaktır.Başka sorularınız varsa lütfen bizimle iletişime geçin.Sıcak ipuçları : 1. Normal oda sıcaklığında saklayın, kuru bir ortamda saklanması önerilir, aksi takdirde ürünün renginin solmasına neden olur ve su geçirmez değildir. 2. Polyester renklendirilir, boyanır ve çeşitli renklere dokunur ve yıkandıktan sonra bazı koyu boyalar düşer, bu da ürünün genel rengini etkilemez 3.Farklı aydınlatma farklı çekim etkisine sahip olacak, fotoğraflarınızı daha iyi hale getirmek için ışıkları ayarlamayı deneyebilirsiniz 4. Herhangi bir sorunuz varsa, sadece bizimle iletişime geçin, müşterilerimize mükemmel hizmet sunmak için sürekli çaba göstereceğiz.


Diğer karakterislikler

Material:
Polyester
Optional Size:
5ft size/60inch/150cm , 6ft size/72inch/180cm, 6.5ft size/78inch/200cm, 7ft size/84inch/220cm, etc. :
Package:
1x round background(folding), not including stand :
In order to facilitate transport and packaging, we folded the photography backdrop cloth. If necessary, iron the back surface with steam iron but not dry iron :
Customized service:
We accept customization requirements of various sizes, If you need another size, please contact us. We will provide you our price and other information after received your message and a special link will be created for you if you accept it. If you have additional questions please contact us. :
Warm Tips:
1. Store at normal room temperature, it is recommended to store in a dry environment, or it will cause the product to become discolored, and it is not waterproof. :
2. Polyester is colored, dyed and woven into various colors, and some dark dyes will fall off after washing, which will not affect the overall color of the product :
3.Different lighting will have different shooting effect,you can try to adjust the lights to make your photos better :
4. If you need some question just contact us, we will continually strive to provide our customers with excellent service. :

Benzer cümleler